pondělí 25. srpna 2014

MUSÍM BÝT TERI BLITZEN? :O

V první řadě chci říct, že Teri mám moc ráda. Je sympatická, hezká, má super články a názory, ale co může za její úspěch? Je to tím, že je jí 14 a už má tak rozumné názory, nebo na sebe umí dobře upoutat pozornost?

Asi snad každý, kdo Teri sleduje ví, že její rodina je finančně zabezpečená natolik, že má Teri spoustu super věcí apod. V hodně videích (např. když ukazuje, co dostala k Vánocům) se snaží, aby to nevypadalo, že se s tím chlubí a ostatní k tomu pak neměli hloupé připomínky. Ale 99% lidí, co jí za to nějak nadávají, jí to závidí, i když si to nechtějí přiznat. Sice né každý by hrozně chtěl všechnu elektroniku od Applu, ale snad nikdo by se nezlobil, kdyby to doma měl. Myslím si, že na to jak Teri vypadá, co všechno má apod., není vůbec namyšlená, i když má opravdu na co.

Řekla bych, že je poslední dobou jedna z nejznámějších českých youtuberek, ale čím to je? Je to opravdu proto, že má tak pěkné vlogy a dobré názory, nebo je to právě o jejim vzhledu? Můžu se i já dostat tam, kde je teď ona?
Myslím, že je to tak trochu oboje. Rozhodně je to hlavně pro to, co říká, ale to že ve svých 14 letech vypadá na 17 (a ještě k tomu na krásnou sedmnáctiletou holku), na to má jistě taky vliv.

A v tomhle článku chci upozornit právě na to, jak jí hodně lidí kritizuje kvůli tomu, že je rozmazlená apod.
Myslím, že kdo jí opravdu osobně nezná, nedokáže posoudit, jestli je rozmazlená nebo ne, ale co všechny vede k tomu, že jí to píšou? Když mi je někdo něčím nepříjemný nebo nesympatický, tak ho prostě nesleduju a nevšímám si ho. A rozhodně nemám potřebu, mu pod videa/články nějak nadávat. Já nepatřím ani mezi ty, co jí píšou, jak je dokonalá, ale když se mi něco od ní fakt líbí, tak jí tam samozřejmě napíšu, že se jí to povedlo, protože to vždycky potěší. Teri Blitzen fakt obdivuju za to, kam až se dostala.
Ale nedokážu si představit, že by mi třeba lidi nadávali za to, že mám iPhone apod. Opravdu nechápu, kde se to v lidech bere, že mají potřebu jí něco takového psát.

Když jí zavidím úspěch---snažím se být taky nějak úspěšná,
když jí závidím drahé věci---snažím se, abych si je taky jednou mohla koupit,
když jí závidí krásu---snažím se vypadat tak, abych byla spokojená sama se sebou,

Tohle si řekněte a nikoho nejhejtujte, protože tím si opravdu vůbec NEPOMŮŽETE... ;) A klidně mi sem napište, co si o Teri myslíte vy.

Bye, Bye ♥


NEW SCHOOL..NEW PERSON?

Ahoj všichni, od září jdu na střední školu. Když jsem se loučila se svou starou třídou, nesla jsem to celkem špatně. Měli jsme takovou ''besídku'', abychom se rozloučili se školou a učitelema, ale i mezi sebou. Samozřejmě jsem celé loučení hystaricky probrečela a nedokázala jsem si představit, že budu bez své třídy.

Po loučení nás čekal ještě rozlučák v lese, který je pro mě opravdu nezapomenutelnou vzpomínkou. Jenže mi to moc nepomohlo, abych se se všemi rozloučila. Měli jsme (až na pár výjimek) ve třídě hrozně hezké vztahy a já si nedokážu představit, že je všechny nebudu každý den potkávat ve škole.

Asi před měsícem jsem se rozhodla vytřídit a vyházet všechny nepotřebné sešity a podobně. Ale mezi sešity jsem měla i všechny možné vzkazy a kraviny, co jsme si ve třídě psali. Nebyla jsem si jistá, jestli jsem tak trochu připravená to všechno vyhodit a zapomenout, ale věděla jsem, že čím dřív to vyhodim, tim líp. Samozřejmě jsem si některé věci schovala, ale něco jsem fakt musela vyhodit. A i když to jen píšu, brečim tady a nejradši bych vrátila čas a prožila s nima všechny ty kraásné chvíle znovu.

Ale teď k nové škole. Ačkoli mi bude moje stará třída hrozně moc chybět, taky se svým způsobem na novou školu těšim. Pořád si říkám, že na nové škole můžu být úplně nový člověk. Neřikám, že se tam chci nějak přetvařovat, ale právě spíš naopak. Na staré škole už jsem byla nějak zapsaná a mohla jsem se snažit sebevíc být jiná, ale brali mě pořád stejně.A někdy se až tochu bojím, kam se tam zařádím a jaká pak budu.

Už jsme měli adaptační kurz, takže tam už nějaké kamrády mám a myslim, že jsou všichni super. Tak snad tak super bude i celá škola a budu tam chodit aspoň z poloviny tak ráda, jako na tu starou školu :)

Bye, Bye ♥



neděle 24. srpna 2014

DEPRESE

Ahoj všichni, tenhle blog mám dva dvy, ale chci jsem napsat co nejvíc článků, aby jste měli z čeho vybírat ;)

Asi ne úplně každý ví, co to deprese vlastně je. Hodně lidí na to kouká tak, že když je ti třeba 12, tak mít depresi nemůžeš a pod., ale to není rozhodně pravda. Můžete mít totiž silnou depresi, kdy byste měli už navštívit odbornou pomoc, a nebo třeba slabší, která i přesto, že se nazývá ''slabá'', vůbec slabá neni.

Dokonce v dnešní době je čím dál víc mladistvích, kteří trpí depresí.
Myslím si, že je to proto, že v dnešní době trávíme tolik času na internetu. I taková blbost, jako že máš málo liků na profilové fotce, může být prvním krokem k depresi. V tu chvíli si třeba říkáte, že nejste dost oblíbení a že nestojíte za nic, ale o tom to vůbec není. Stačí když si uvědomíte, kolika lidem se líbíte, kteří ani facebook nemají ;) Rodiče, prarodiče a všichni možní příbuzní.

Pak je tu další věc: HATERS
Né každý je kvůli něčemu hejtován, ale už to, že do očí vám to řekne jen málokdo, ale na facebooku je hned každý hrdina.

A asi nejsilnější věc je, když se pořád koukáte na fotky dokonalých holek/kluků a sami si pak nepřijdete dokonalí.
Ale to je deprese z toho, že si třeba nepřipadáte dostatečně dobří, ale pak je tu spoustu dalších důvodů. A když jste teenager, většinou má na depresi vliv nějaký vztah ;) Ať už je to třeba to, že jste single a připadáte si sami, nebo máte třeba ve vztahu nějaké problémy. Každému na depresi pomáhá něco jiného (svěřit se někomu nebo jen ležet a přemýšlet).

Mně osobně pomáhá to tak trochu nechat být. Moc o tom nepřemýšlet a snažit se třeba nějak zabavit. Myslím, že asi každému víc pomůže jít ven s kamarády a bavit se, než ležet doma a pořád dokola si to přehrávat v hlavě ;)
Když se mi něco takového stane a mám pocit, že můj život strácí smysl, prostě si jen vzpomenu na milon dalších lidí, kterým se v téhle chvíli určitě děje něco mnohem horšího. Od lidí, kterým v tuhle chvíli třeba umřel někdo blízký, až po děti v Africe.

Měla jsem například období, kdy mě každý volal a chtěl s něčím poradit a brečel mi do telefonu a neuvědomoval si, že mě je taky hrozně, ale místo toho, abych to taky někomu řekla, poslouchám je a snažím se jim poradit ;) Pokud jste tohle přečetli a máte s jakoukoliv depresí své zkušenosti, prosím podělte se do komentáře.
Takže Bye, bye ♥

BATOHY-mix

Takže, tady jsme narazila na pár jinejch věciček co mě zaujaly.. :)
Takže třeba tahle taška přes rameno se mi fakt hodně líbí :) A myslím si, že když máte ve škole zrovna míň učení, tak se určitě hodí :)



A tímhle baťůžkem od Chanelu, bych teda rozhodně nepohrdla :) Je to limitovaná edice a takový baťůžek můžete sehnat přibližně za 68 000,- :D
A tenhle crazy batoh MOSCHINO se Spongebobem stojí 16 995,- ;)


Tenhle batoh je už trošku pro odvážnější ;) Ale Miley moc slušel :)



Bláznivý batoh od Vans, ke kterému byste sehnali i cool boty ;)

BATOHY-dakine


Takže, jako další je značka Dakine, která je taková klasika a hodně lidí má batoh právě od této značky :) Těch batohů je hrozně moc, ale vybrala jsem pár takových, které se mi líbily :) Takže pokud náhodou byste si tenhle blog četli, určitě můžete do komentáře přidat batoh, kterej jste si koupili nebo prostě máte v :)


BATOHY-vans




Takže ahoj, od předchozího tématu jsem zatím odbočila a zaměřila jsem se na některé věci do školy. Jako první jsem si vybrala BATOHY, protože jsem tenhle rok měla docela problém si vybrat batoh, který by se mi fakt líbil a myslím si, že nejsem sama. Je to jen taková malá ukázka batohů, které by se vám mohly líbit ;)


Takže jako první značku jsem vybrala Vans, protože patří mezi mé oblíbené:






sobota 23. srpna 2014

Úvod

Ahoj, vítej na tomhle blogu. Neni to jen o make-upu apod., ale o všem možném, co by tě mohlo zajímat :) Takže..doufám, že se ti tenhle blog bude líbit :)